기사 (전체 133건) 제목보기제목+내용
[외식명소] Level up your healthy life with daily made fresh yoghurt and cheese
Located on 75 Goun-ro, Hamyang-eup, Hamyang County, Gadasu Milk Mom is famous for fresh yoghurt and cheese. "There is no such thing as secre...
김태인 기자  2018-09-21
[외식명소] Introducing a new way of enjoying tonkatsu
The Korean dine-out industry has long been saturated. Yet many people jump into the field in desperation or in challenge. Some of them launc...
신태섭 기자  2018-09-19
[외식명소] A chicken & beer pub goes beyond its limit
Food franchise in Korea has long been saturated. According to a report, 80% of chicken restaurants in particular close business within 3 yea...
이승호 기자  2018-09-19
[외식명소] “Have the ultimate grilled short rib patty at Namdo Yedam!”
The very authentic taste of South Jeolla grilled short rib patty!Grilled short rib patty is one of the most sought-after menus in the royal ...
이승호 기자  2018-08-22
[외식명소] Enjoy quality beef and sand eel unlimitedly at Bombastic Beef & Eel
The quality, the price and the unlimited At Bombastic Beef & Eel in Geochang County, South Gyeongsang Province, you can enjoy unlimited qual...
최진규 기자  2018-08-21
[외식명소] The best skate cuisines are found at Okju Susan in Yangdong Market, Gwangju
Okju Susan, a fish restaurant in Yangdong Market, Gwangju Ciy, is famous for skates. Skates are unique local cuisine in the western coast of...
최진규 기자  2018-08-16
[외식명소] Have unlimited quality samgyeopsal at Itaewon The Gokigib
Differentiation to be made Samgyeopsal or grilled pork belly is one of the highly sought-after menus for get-together in Korea. Many say it ...
신태섭 기자  2018-07-19
[외식명소] Try the Japanese seafood of 20 years of tradition
From construction trade to Japanese restaurant operatorThe two generation family restaurant Daebun Ilsik is second to none when it comes to ...
오상헌 기자  2018-07-17
[외식명소] Suggesting a new concept lobster dine-out
A hot place needs a hot restaurantCafe Dinning Lobster has made a strong presence in the dine-out industry in Gyeongju City within two years...
홍기인 기자  2018-07-17
[외식명소] The food franchise you are hard to fail
Launching of the brandFlagshipped in Bundang District, Seongnam City, Rice Amook created a sensation in the region with its unique clean, th...
지윤석 기자  2018-07-16
[외식명소] Delight your taste bud at Chopstick Steak Gupda
A best restaurant often comes from good price with quality intact“What shall we eat tonight to celebrate our anniversary?” just said you to ...
임승민 기자  2018-06-14
[외식명소] Introducing Daebak Twisted Doughnuts
Inventing a fryer and a pressure moldTwisted doughnuts have been loved by many Koreans around street markets and vendors over 100 years. Pro...
오상헌 기자  2018-06-14
[외식명소] The art of making heavenly flavored ill is found at Yedam
What makes Yedam unique?If you find a great pleasure in ill dishes, you might have heard or tried Yedam located in Changwon, South Gyeongsan...
오상헌 기자  2018-06-14
[외식명소] Winning 2018 Korea Value Management Award
Have an ultimate taste of neungi mushroom at 47 restaurants nationwide The neungi mushroom (sarcodon aspratus) boiled chicken and duck food ...
강민지 기자  2018-06-14
[외식명소] Drying matured pork delights the taste bud of pork lovers
What decides the taste of the pork?“How you mature the pork often decides its taste” says Bae Sang-jun, CEO of Samhwa Nongwon established in...
오상헌 기자  2018-06-12
[외식명소] 건강하고 지속적으로 할 수 있는 외식아이템
다양하고 급속한 변화를 겪고 있는 외식창업시장 환경, 특히 베이비붐 세대 외식창업자들은 차가운 현실에 적응하기가 결코 만만치 않다. 실제로 베이비붐세대가 체계적인 도움이나 경험 없이 홀로 외식업을 선택하여 성공하는 경우는 10%도 채 되지 않을 정도다...
지윤석 기자  2018-04-13
[외식명소] 변함없는 전통의 맛, 조미료 없이 손으로 직접 만든 병천순대
‘24시병천전통순대’, 천안의 새로운 명물로 떠오르다충남 천안에 가면 호두과자 외에도 유명한 것이 세 가지 있다. 우리 민족이 겪은 수난의 역사와 이를 극복해 온 투철한 민족정신을 기리고자 설립된 ‘독립기념관’, 워터파크와 예술의 전당, 유럽풍 리조트...
정시준 기자  2018-04-11
[외식명소] 소박하고 따뜻한 한 상 차림, 매일 새로운 ‘집밥’을 만나다
조미료 없이 건강한 식재료만을 사용, ‘맛’과 ‘건강’을 동시에수십 년만의 강추위가 기세를 떨치던 겨울이 물러가고, 어느새 따스한 봄이 찾아왔다. 며칠 새 부쩍 올라간 기온은 겨우내 움츠러들었던 몸을 나른하게 만들어 춘곤증과 함께 입맛을 떨어뜨리는 원...
정시준 기자  2018-04-10
[외식명소] 최선을 다할 수 있는 노력과 연구개발이 곧 장사의 지름길
‘먹는 장사가 남는 장사’라는 말도 이젠 옛말이 되었다. 가장 최근, 공정거래위원회의 가맹사업거래 통계에 따르면 프랜차이즈 식당의 폐업률이 갈수록 치솟은 것으로 나타났다. 통계결과를 살펴보면 2015년 폐업한 프랜차이즈 식당 수는 전년(11,158곳)...
지윤석 기자  2018-02-06
[외식명소] 탱고의 선율과 와인의 향취,
붉은 열정을 한껏 머금은 탱고의 선율이 흐르고, 농익은 포도의 아름다움을 담은 감미로운 와인에 마음껏 취할 수 있는 문화인들의 사교의 장 ‘BUENOS 소셜클럽’이 강남의 선릉 앞에 자리 잡고 있다. 라틴문화의 공간으로 정열과 낭만이 살아 숨 쉬는 민...
정재헌 기자  2017-12-11
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